Waarom CSU?

Met ruim 16.000 medewerkers is CSU een top 3 schoonmaakbedrijf en verkozen tot een van de beste werkgevers van Nederland. Prima werk, goed salaris, dichtbij en met gunstige werktijden. Echt iets voor jou!

Salaris en
 vergoedingen
Fris in je werk
Opleidingen
Aan het werk
Lees meer

Iedereen is welkom bij CSU

Wij zijn een bedrijf waarin we elkaars achtergrond respecteren. Iedereen is welkom. Dit noemen wij ons ‘diversiteits- en inclusiviteitsbeleid’.  Binnen CSU laten we mensen samenwerken met verschillende achtergronden zoals afkomst, leeftijd en geslacht. Dit past bij wie wij willen zijn: een werkgever die zich onderscheidt met persoonlijke aandacht voor duurzaam inzetbare medewerkers.

Lees meer.

Ons bedrijf

Al vijftig jaar levert CSU schoonmaakdiensten, dat doen we samen met medewerkers die graag bij ons werken. Om de beste in de schoonmaakmarkt te blijven, richten we ons op de tevredenheid, gezondheid en motivatie van onze medewerkers. Want wij geloven dat onze klanten daar uiteindelijk ook voordeel van hebben.

Klik hier voor onze bedrijfspagina voor meer informatie.

Onze cultuur

CSU is een echt mensenbedrijf en dat merk je. Met meer dan honderd verschillende nationaliteiten slaan we de handen ineen om onze dienstverlening nog beter te maken. Zo behouden we onze mensen én hun vakmanschap.

Goede werkgever

CSU is meerdere jaren onderscheiden als één van de Beste Werkgevers van Nederland en daar zijn we trots op. Dat betekent dat we veel investeren in goede arbeidsomstandigheden voor jou.

Lees de CAO