Waarom CSU?

Met ruim 16.000 medewerkers is CSU een nummer 1 schoonmaakbedrijf en verkozen tot een van de beste werkgevers van Nederland. Prima werk, goed salaris, dichtbij en met gunstige werktijden. Echt iets voor jou!

Salaris en vergoedingen
Fris in je werk
Opleidingen
Aan het werk
Lees meer

Ons bedrijf

Al meer dan vijftig jaar levert CSU schoonmaakdiensten. Dat doen we samen met medewerkers die graag bij ons werken. Om de beste in de schoonmaakmarkt te blijven, richten we ons op de tevredenheid, gezondheid en motivatie van onze medewerkers. Want wij geloven dat onze klanten daar uiteindelijk ook voordeel van hebben.

Blijf hier op de hoogte van ons belangrijkste nieuws.

Iedereen is welkom bij CSU

Wij zijn een bedrijf waarin we elkaars achtergrond respecteren. Iedereen is welkom. Dit noemen wij ons ‘diversiteits- en inclusiviteitsbeleid’.  Binnen CSU laten we mensen samenwerken met verschillende achtergronden zoals afkomst, leeftijd en geslacht. Dit past bij wie wij willen zijn: een werkgever die zich onderscheidt met persoonlijke aandacht voor duurzaam inzetbare medewerkers.

Lees meer.

Goede werkgever

CSU is meerdere jaren onderscheiden als één van de Beste Werkgevers van Nederland en daar zijn we trots op. Dat betekent dat we veel investeren in goede arbeidsomstandigheden voor jou.

Lees de CAO

Coronavirus

De gezondheid van onze medewerkers staat op 1. We volgen alle voorschriften vanuit de overheid, GGD en het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM). Wij instrueren onze medewerkers aan de hand van hun richtlijnen. We zetten hierbij onze medewerkers en ook onze klanten centraal.

Volg de laatste updates en informatie over de corona maatregelen binnen CSU hier.